quarta-feira, 18 de março de 2009

Pré-convocados para a Roménia

G. D. Direito:
  1. João Correia
  2. Salvador Palha
  3. Vasco Uva
  4. Eduardo Acosta
  5. Pedro Leal
  6. António Aguilar
  7. Adérito Esteves

C. F. "os Belenenes":

  1. João Uva
  2. Diogo Mateus
  3. Pedro Silva
  4. David Mateus

A. E. I. S. Agronomia:

  1. Juan Severino
  2. Bernardo Costa Duarte

CDUL:

  1. João Júnior
  2. Tiago Girão
  3. Gonçalo Foro

F. C. Auch Gers:

  1. David Penalva
  2. Christian Spachuck

Montpellier R. C.:

  1. Gonçalo Uva

S. Nazarien R. S.:

  1. Juan Murré

A. S. M. Clermont:

  1. Julien Bardy

R. Roma O.:

  1. José Pinto

C. R. C. Madrid:

  1. Pedro Cabral
  2. Diogo Gama

Destes 24 convocados apenas 22 irão à Roménia.

4 comentários:

Anónimo disse...

saem aguilar e acosta

Anónimo disse...

Rugby.ro
Prin venele noastre curg globule ovale
Rugby.roREGULAMENTE FRRPROGRAM CENDIVIZIA NATIONALASTEJARII IN CHALLENGE CUPSEZON INTERN 2008-2009Rugby TVCAIETUL DE SARCINI PENTRU CLUBURILE CARE VOR SA ORGANIZEZE TURNEE FINALE LA JUNIORI U16, U17 SI U18 * ATENTIE CLUBURI DIN BUCURESTI: Vizita medicala sportiva se poate face doar la 5 clinici acreditate! * ALEGERILE LA FR RUGBY S-AU AMANAT PENTRU 8 APRILIE 2009 * VICTORIE PENTRU STEJARII BUCURESTI IN ITALIA: 17-15 CU PETRARCA! * Stejarii Bucuresti au pierdut cu Petrarca Padova: 14-20 * ROMANIA STIE DEJA CU CINE VA JUCA IN GRUPELE DE LA CUPA MONDIALA DIN 2011 * OLIMPIA SI TIMISOARA, VICTORII IMPORTANTE IN CAMPIONAT * SURPRIZA LA CLUJ: FARUL INVINSA DE UNIVERSITATEA * FARUL A INVINS DINAMO CU 14-10 * STEAUA, EGAL CU BAIA MARE IN DIVIZIA NATIONALA * WORCESTER A FACUT SPECTACOL LA BUCURESTI: 53-17 CU STEJARII * STEJARII BUCURESTI SE PREGATESC SA INFRUNTE DUMINICA PE WORCESTER * STEJARII BUCURESTI - INVINSI DE BOURGOIN: 10-21 * VINO DUMINICA, 12 OCTOMBRIE, ORA 16:30, PE STADIONUL ARCUL DE TRIUMF SA VEZI MECIUL STEJARII BUCURESTI - BOURGOIN, IN CHALLENGE CUP * CLEOPATRA A IMBLANZIT TIMISOARA: 24-6 IN MECIUL RESTANTA * ROMANIA U19 A CASTIGAT CAMPIONATUL EUROPEAN: 31-28 CU GEORGIA * ROMANIA A CONDUS FIJI CU 13-12 DAR A PIERDUT CU 13-31 * ETAPA A II-A DIVIZIA NATIONALA: STEAUA, DINAMO, FARUL, BAIA MARE SI CLUJ AU CASTIGAT * REZULTATELE ETAPEI I DIN DIVIZIA NATIONALA * SAMBATA INCEPE DIVIZIA NATIONALA * FARUL ESTE REGINA LA RUGBY IN 7 * STEJARII AU PIERDUT IN ULTIMUL MINUT IN NOUA ZEELANDA: 12-14 CU WAIKATO! * ROMANIA A PIERDUT LA LUPTA AL DOILEA MECI DIN NOUA ZEELANDA: 16-25 CU AUCKLAND! * SAMBATA SI DUMINICA SE DISPUTA CONSTANTA SEVENS PE STADIONUL FARUL * ROMANIA A INVINS IN PRIMUL MECI DIN TURNEUL DIN NOUA ZEELANDA: 35-7 CU MARIST! * CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO DE LA VICTORIA ROMANIEI! * Grivita a eliminat pe Poli Iasi in optimile Cupei Romaniei * Click aici pentru toate detaliile turneului Romaniei in Pacific * Farul Constanta a castigat fara drept de apel Bucuresti Sevens * Cleopatra – Steaua si Olimpia – Dinamo in optimile Cupei Romaniei * Romania a ocupat locul 10 la Campionatul European de Rugby in 7 * Steaua este campioana Romaniei la rugby in 7 - Stelistii au castigat si etapa a doua a Campionatului de rugby in 7, la Bucuresti * Steaua a castigat, la Constanta, prima etapa din Campionatul de rugby in 7 * Romania incepe calificarea la Cupa Mondiala cu un meci la Madrid * Bourgoin, Worcester si Petrarca sunt adversarele Bucurestiului in Challenge Cup *Romania - fara Dascalu si Lazar la meciul de sambata cu Portugalia
Nationala Romaniei a intrat in linie dreapta pentru meciul de sambata cu Portugalia. Echipa noastra are joi dimineata, ora 10:30, un antrenament pe terenul de joc de la Stadionul Arcul de Triumf iar vineri va face antrenamentul capitanului, in cantonamentul de la Snagov. Din pacate sunt si doua vesti proaste din cantonamentul Stejarilor: centrul Catalin Dascalu si pilierul Mihaita Lazar s-au accidentat si nu vor putea juca. Au ramas asadar 26 de jucatori in lotul coordonat de colectivul tehnic format din Marin Mot, Alexandru Achim, Cristi Haldan si Steve McDowall. Meciul incepe sambata, 21 martie, de la ora 15:00 iar biletele se gasesc deja la sediul FRR.

Ultimul meci al anului pentru Romania in Cupa Europeana a Natiunilor. Partida care poate fi decisiva pentru calificarea la Cupa Mondiala. Primul joc fara neozeelandezul Ellis Meachen pe banca tehnica. Fara Catalin Dascalu si Mihai Lazar in teren, dar cu revenirea lui Alex Manta. Acesta sunt coordonatele de la care pleaca meciul Romania – Portugalia, de sambata, 21 martie.

Echipa noastra trebuie sa castige pentru a ataca in 2010 partidele cu Georgia si Rusia cu gandul la primele doua locuri ale CEN, cele care duc automat la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda. Un eventual insucces ar putea fi fata, tinand cont ca la anul jucam in deplasare cu Rusia si Portugalia.

Istoria partidelor dintre Romania si Portugalia ne este favorabila. Pana acum, din 15 partide am castigat 14, asa ca avem un avantaj moral net. Singura infrangere a venit in urma cu 6 ani, 15-16 la Lisabona, si probabil ca pana si portughezii au uitat de ea.

Formatia noastra este in cantonament de la inceputul acestei saptamani iar joi dimineata, ora 10:30, face un antrenament pe terenul de joc de la Stadionul Arcul de Triumf. Vineri va avea loc antrenamentul capitanului, in cantonamentul de la Snagov. Din pacate lotul initial de 28 de jucatori s-a redus la 26, dupa ce centrul Catalin Dascalu si pilierul Mihaita Lazar s-au accidentat si nu vor putea juca.

Jocul de sambata va fi primul sub conducerea colectivului tehnic format din Marin Mot, Alexandru Achim, Cristi Haldan si Steve McDowall. Acest colectiv este la carma formatiei noastre dupa rezilierea contractului cu directorul de rugbz neozeelandez Ellis Meachen.

Portughezii vor face si ei un antrenament la stadionul Arcul de Triumf cu o zi inaintea partidei. Lotul de 24 pe care l-au anuntat pentru acest joc include o linia a doua de la Montpellier, Goncalo Uva, si o linia a treia de la Clermont, Julian Bardi, dar sunt prezenti si mijlocasul la gramada Jose Pinto, mijlocasul la deschidere Pedro Cabral, centrii Diego Mateus si Petro Silva, alaturi de aripile David Mateus si Antonio Aguilar, cu totii cunostinte mai vechi ale noastre.

Partida Romania - Portugalia incepe sambata, 21 martie, de la ora 15:00 iar biletele se gasesc deja la sediul FRR. Arbitrul de centru va fi francezul Philippe Bonhoure.

CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR

Sambata, 21 martie

ROMANIA – PORTUGALIA

- Stadion Arcul de Triumf
- ora 15:00
- in direct pe TVR 2

Arbitru: Philippe Bonhoure (Franta)
Judecatori de margine: Akim Hadj Bachir si Thierry Laur (ambii din Franta)

Clasament actual

1. Georgia 4 3 1 0 141-58 11puncte
2. Rusia 3 3 0 0 88-48 9puncte
3. Portugalia 4 2 1 1 102-63 9p
3. Romania 4 2 0 2 83-66 8p
5. Spania 5 1 0 4 77-151 7p
6. Germania 4 0 0 4 22-126 3p

Anónimo disse...

Sai Gonçalo Uva e Diogo Mateus (lesionados)

Anónimo disse...

se o acosta tiver bom, podes ter a certeza que nao sai e que vai ser titular